• Led Displej na Kraljevom Trgu u centru Zlatibora
 

Reklamiranje na LED display-u u Centru Zlatibora

U strogom centru Zlatibora na Kraljevom Trgu, pored bine gde se održavaju mnogobrojne manifestacije za posetioce tokom cele godine, posedujemo LED DISPLAY gde možete pod veoma povoljnim uslovima reklamirati Vašu firmu. Reklamirajte svoju firmu, predstavite svoj biznis tamo gde će Vas zapaziti mnogi privrednici koji posećuju Zlatibor.

Ne propustite priliku da reklamirate Vašu firmu, proizvod ili uslugu putem savremenog LED DISPLAY-a na mestu koje tokom cele godine poseti na stotine hiljada posetilaca!

LED display se koristi u reklamne svrhe najviše 20 sati dnevno, dok je preostalo vreme rezervisano za servisne informacije, informacije iz kulture, Informacije iz sporta, kursnu listu, vremensku prognozu, video-art i slične sadržaje, koji će animirati potrošače i još više im privući i održati pažnju na duži vremenski rok.


Karakteristike LED display (LED displej):

  • Veličina ekrana 4m x 3m
  • Ekran full kolor visoke rezolucije    
  • Podržava reprodukciju svih audio foramata       
  • Podržava reprodukciju svih video formata             

POPUSTI:

» ZA UGOVORE NA 3-MESECA 10%,
» ZA UGOVORE NA 6-MESECI 15%,
» ZA UGOVORE NA GODINU DANA 20%
Nudimo i pakete od 5 i 25 sekundi ili po dogovoru u zavisnosti od Vaših potreba.


SPONZORSTVA:

Budite sponzor kursne liste, vremenske prognoze ili tačnog vremena koji će ići NA SVAKIH 15 MINUTA U TRAJANJU OD 30 SEKUNDI PO CENI OD SAMO 39.000 din.


3D CNC ART, Pozovite Nas »

Lokacija LED Display-a


Cenovnik

Uslovi Reklamiranja

 
 
 
 

O Nama

Kompjutersko trodimenzionalno modelarstvo (priprema modela) i trodimenzionalna obrada drveta, medijapana, plastike, alubonda i lakih metala na savremenoj CNC mašini.

Rezbarenjem i obradom drveta do najsitnijih detalja omogućava se izrada unikatnih trodimenzionalnih modela – grbova, natpisnih tabli, ikona, satova, ramova itd.

3D CNC ART O Nama»

LED Displej

Veoma povoljni uslovi da reklamirate Vašu firmu, proizvod ili uslugu na savremenom LED DISPLAY-u u strogom centru Zlatibora na Kraljevom Trgu.

LED Display (displej) se nalazi pored bine gde se održavaju mnogobrojne manifestacije za stotine hiljada posetilaca tokom cele godine.

Uslovi reklamiranja i cenovnik »